iklan banner
MASIGNCLEAN101

Avrasya Tüneli Hgs Ve Ogs Yükleme

Avrasya Tüneli Hgs Ve Ogs Yükleme
18 Mart 2017 Cumartesi
Ülkemizde uzun seneler önce toplamda 10.000 kilometre yol olan minimum  ülkelerden biri olarak tarihye yerimizi almıştık. Devletlerin hepsinin sadece yapmış oldukları yol çalışmaları sayıların toplamı bu kadardı. Yeni devlet 2002 senesinden sonrasında türkiyede 70 milyon kilometre , köprü tüneller ve yol ile şimdiye  kadar istanbul olmak üzere türkiyenin öteki illerine yatırımlar yaparak  bizlere daha iyi ve ekonomik yol yapmaları için elinden gelen herşeyi yapıyorlar.

Bunların bazılarına örnek vermek gerekirse Mersin -Antalya yolu adeta ölüm vadisi gibi bir yoldu şuanda yapımı halen sürmekte olan otoban ile seyahetler daha rahat ve hızlı bir halde devam etmesi planlanıyor ve söyleniyor.Resmen dağları delerek bizlere daha konforlu yollar yapmaya çalışan devletten bazılarının örneklerini sizlere paylaştım. 3 yılda yaşamımıza giren anadoluyu avrupaya 2 dakika ile bağlayan yol dan bahsetmek isterim.

Avrasya Hgs Yükleme

Avrasya tünel geçişi denizin altından yapılan 2 gidiş ve 2 geliş olarak tasarlanan yeraltı yolu geçiş sistemidir. Avrasya tüneli 14 tl olarak belirlenen fiyatı ile istanbul halkını 2 dakikada karşıdan karşıya geçirebilen bir alt geçittir.

Avrasya Ogs yükleme

Avrasya Ogs yükleme bundan böyle 2 şekilde avrasya online ogs yükleme sistemi ile otomobil sahiplerine ayrıcalıklı bir şekilde hizmet verecektir. Ek olarak Avrasya geçiş ihlali meydana getiren sürücüler  anında internetneten Avrasya online hgs ve Ogs yükleme işlemlerini sıfır komisyon ile  resmi siteden yükleme yapabileceklerdir.

https://bakiye.hgsyuklemesitesi.org/

Hgs Yükleme, Hgs Bakiye Yükle, Online Kredi kartı ile hgs yükleme, Hgs Bakiye Yükleme.


Bunu Paylaş :