iklan banner
MASIGNCLEAN101

Ogs Bakiye Yükleme

Ogs Bakiye Yükleme
24 Mart 2015 Salı
Ogs bakiye yükleme baya bir zorlu hale gelmiştir. Ptt sıralarında saatlerce sıra beklemekten gün içerisinde yapılması gereken işlerimizin çoğunu başka zamana ertelemek zorunda kalıyoruz. Ogs bakiye yüklemek Ptt dışında sadece bankaların sunmuş oldukları hizmetlerden yararlanan bazı araba sahipleri bu kezde banka sıralarında bekleyerek OGS ürünlerine bakiye attırmaktadırlar.

 OGS bakiye yüklemek için sıra beklemekten baya sıkılan sürücüler tamamen kolay bir şekildi OGS bakiye yükleme OGS yükleme ve OGS bakiye yüklemek için internet sitelerinden kolaylıkla bakiye yükleyebilecekleri bir ödeme sistemi aramaktadırlar ama malesef bu internet sitelerinde de araba sahiplerin zorlaştırcak ödeme sayfaları oluşturarak yormuştur. Google arama motoruna OGS yükleme yazdıklarında karşılarına çıkan sitelerde OGS ürününü banka veya PTT den aldıklarından dolayı sürücüler bakiye atamadıklarından yakınan sürücüler için PTT ve Bankalardan aldıkları OGS Otamatik Geçiş Sistemi ürününü yaptığımız anlaşmalar sonucunda bir araya getirip bu ürünü kullanan sürücülerin Ogs bakiye yüklemeri artık saniyeler içerisinde atabilecekleri bir ödeme  sayfası oluşturduk.

Her araba sahibi ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) kullanan sürücüler ve adayları rahatlıkla Kredi kartlarını kullanarak bakiyelerini otoban yoluna çıkmadan ister cep telefonlarından isterlersede numaramızı arıyarak saniyeler içerisinde bakiyelerini atabilecekler.
Bunu Paylaş :