iklan banner
MASIGNCLEAN101

OGS kredi yükleme

OGS kredi yükleme
24 Mart 2015 Salı
OGS kredi yükleme anlaşmalı bankalar aracılığı ile yapılabildiği gibi OGS etiketinin satın alındığı satış noktalarından da bu yönde yüklemeler yapılabilmektedir. OGS hesabına para yüklemek için nakit ya da EFT ile yükleme yapılabilir. Bunun dışında ATM’lerden kredi katı ya da hesaptan yükleme işlemi yapılabilir. Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Vakıf Bank gibi bu yönde hizmet sunan bankalar ile işlem yapılabilir. OGS web ’ten ve SMS bankacılığı değerlendirilebilir.

Ayrıca OGS kredi yükleme işleminde 444 00 00 nolu çağrı merkezinden de yükleme yapılabilmektedir. OGS uygulamasında köprü geçişlerinde ve ücretli otoyol geçişlerinde cezalı geçiş bedeli ödememek için OGS bakiye bilgilerinin düzenli olarak sorgulanması ya da anlaşmalı olunan banka aracılığı ile otomatik ödeme talimatı vermek en mantıklı seçimidir. Aksi halde bu yönde geçişlerde sorun yaşanabilmekte ve büyük ihtimal ile kaçak geçiş cezası ödemek durumunda kalınabilmektedir.

OGS kredi yükleme aşamasında otomatik talimat veren OGS sahibi, kafasında soru işaretleri ve endişe olmadan huzurlu biçimde yolculuğa çıkabilmekte ve olası kaçak geçiş ihtimalinden korunmaktadır. OGS kredi yükleme konusunda ihmalkâr davranan OGS sahibi, kaçak geçiş bedeli ödeme durumunda kalabilmektedir. Normal geçiş ücretlendirme konusunda HGS uygulaması kadar esnek olamayan OGS uygulamasında kaçak geçiş yapan araç sahibine en yüksek geçiş bedelinin 10 katı kadar kaçak geçiş cezası uygulanmaktadır. HGS uygulamasında olduğu gibi 7 gün içinde yükleme yapılırsa normal geçiş ücreti alınması durumu geçerli değildir.
Bunu Paylaş :